Νομικές Συμβουλές

Με την ολοκλήρωση της υπηρεσίας και των τελευταίων εργαζομένων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας πεντάμηνης διάρκειας, ο Δήμος Αρταίων θα ήθελε να ευχαριστήσει για την άριστη συνεργασία όλους όσους το προηγούμενο διάστημα συμμετείχαν στο πρόγραμμα και εργάστηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου, προσφέροντας πολύ καλής ποιότητας υπηρεσίες προς τους δημότες.


Η πολύ καλή δουλειά που έκαναν στον ευαίσθητο τομέα της καθημερινότητας, δημιουργούν την ανάγκη για πρόσληψη, στο εγγύς μέλλον, ακόμη περισσότερων εργαζομένων μέσα όμως από προγράμματα μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας.
Ο Δήμος Αρταίων εγκαίρως είχε ζητήσει την παράταση της πεντάμηνης διάρκειας του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, με επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, κάτι που όμως δεν κατέστη εφικτό, ωστόσο η ανάγκη για προγράμματα μεγαλύτερης διάρκειας είναι σημαντική, για να μην παρατηρούνται τόσο έντονα λειτουργικά προβλήματα, κάθε φορά που ένα πρόγραμμα τελειώνει και μέχρι να ξεκινήσει κάποιο άλλο.

e horos logo